Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Jalkajumppaa

 
 
Niin kuin eilen jo kirjoittelinkin oli eilisaamuinen jalkatreeni yksi parhaista aikoihin. Otimmepa sitten elämäni ensimmäiset treenivideotkin ja sitä saa vilkuilla tuosta alta. Videosta oli hyvä itse katsella missä kohta pitää parantaa ja mikä näyttää siltä miltä pitääkin. Pelkällä tangolla kyykkäminen ei tehdessä tuntunut rankalta, mutta kun perään vedettiin sumokyykyt, suorinjaloin maastavedot ja lopuksi vielä askelkyykyt, alkoi tämän mamman jalka olla aika raskas. Sumokyykyssä huomasin hyvin että lonkan koukistajat vaatii venyttämistä, peppua ei meinannut saada millään riittävän alas. Huomatkaa mun hienot korokkeet, apinalla on apinan kädet, meinasi kuula kolahtaa lattiaan ennen aikojaan. Tänään jaloissa tuntuu melkoisesti eiliset ponnistukset, istumaan käydessä meinaa muutama ärräpää livahtaa.
 
 
Nyt aletaan maltilla nostaa treenipainoja ylös, niin että saadaan tekniikka pysymään hyvin kasassa.
 
 
 
 
 
Tänään vihdoin tein sen päätöksen, että kiristelyt kesää varten alkoi än-yy-tee NYT! Paino on nyt niin ylhäällä että en uskalla sen antaa enempää kivuta. Viisi kiloa viime syksystä tuskin kaikki on lihasta ;). Teen tuohon toiselle välilehdelle vähän tilastoa miten homma etenee.
 
Videon kanssa turatessa meni niiiin kauan, että nyt tällainen pikapäivitys. Kirjoittelen kiristelyn lähtötilanteesta vähän lisää piakkoin. Nyt ainakin intoa löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti