Sivut

tiistai 3. joulukuuta 2013

Detox wrap upNyt on siis eka detoxin jälkeinen päivä takana. Tyytyväisin mielin lopettelin eilen detoxin ja loppumisen kunniaksi hulluttelin yhdellä ylimääräisellä palalla banaanileipää :D. Olo on detoxin jälkeen keveä, nesteet on todella saaneet kyytiä. Tämä ei ole vain mun päätelmä, vaan useampi ihminen on ihmetellyt kaventuneita kasvoja. Vatsa tuntuu tosi hyvältä ja nyt tuntuu helpolta tunnustella omaa oloa esim. kylläisyyden tunne on sellainen mitä minulle ei välttämättä tunnu tulevan millään jos kroppa on tukittu huonolla ravinnolla. Mulle tämä pariviikkoinen oli melko helppo. Yleensäkin kun teen päätöksen dieetissä pysymisestä niin se onnistuu.Aion kyllä ottaa tavaksi detox-kuurit. Niitä olisi hyvä tehdä 1-2 kertaa vuodessa, tai sitten tarpeen mukaan. Uskon että nyt kroppa toimii paremmin.Tämä päivä on ollutkin sitten vähän usvaisempi. Nyt mulle sitten iski se päänsärky ja on ollut vähän nälkäkin. Siirryin tästä suoraan hiilarisäännösteltyyn ruokavalioon. Hiilareita tulee vain treenien ympärillä. Tänään kun en siis mennyt salille ei hiilareita ruokavaliossa ollut, sekin on varmasti vaikuttanut oloon. Vaatii varmasti hetken tottua uuteen systeemiin.


Treenivapaakin on tuntunut ihan hyvältä ja nyt on intoa palata huomenna taas kovien treenien pariin. Ainoa ongelma viime päivinä on ollut vihoitteleva lonkka. Se ehti viime viikolla jo asettua mutta kivut pahenivat loppuviikosta niin että sunnuntai oli jo melko tuskainen. Kävely teki todella kipeää eikä keskivartalotreenistä tullut mitään. Silloin tuli kyllä itku kun mietin kaikkia kauhuskenaarioita mitä siellä voisi olla vialla. Illalla annoin sille sähköä Omronin tens-laitteella ja sen jälkeen Teemu manipuloi jälleen lonkkaa todella huolella. Löysimme vihdoin lukkokohdan SI-nivelestä ja Teemu sai sen auki. MSM jatkaa ruokavaliossa, koska viime viikolla jätin sen pois hetkeksi ja heti kivut palasivat. Piikkimatolla olen myöskin makoillut joka ilta.

Mutta hei tyypit oikeesti kohta on JOULU! Oikeesti tosi ihanaa alkaa fiilistellä kaikkia joulujuttuja. Mulla vaan olisi reilun viikon päästä vielä yksi tentti selvitettävänä, mutta nyt vaaditaan vaan vähän järjestelmällisyyttä niin homma hoituu. Nyt kun mä kirjoitan sen tänne niin mä uskon vielä siihen itsekin ;) Nimerkillä kaikki koulupaperit levällään pitkin meidän sänkyä, kääks. Paras mennä siivoomaan että mahtuu sekaan nukkumaan. Huomenna meinaan täräytetään sellainen olkapäätreeni että oksat pois.
Pus, pus <3


1 kommentti:

  1. juu..kyllä mullakin tuo detoksi jäi "matkaan" .. tuli kyllä hyvä olo, niin, että sen huomas.. :) tuleekohan mullekin jouluhössötykset kun kerrankin sitä kotona vietetään..toivotaan että lonkka paranee ja pääset superkyykkäilee taas :)

    VastaaPoista