Sivut

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hääfiilistelyä

Viime viikonloppu menikin häähumuissa Hämeenlinnassa Katisten Kartanossa. Oli kerrassaan tunnelmallinen miljöö, ja niin hääparin oloinen juhla kuin vaan voi olla. Liikutuksen kyyneleet olivat kyllä herkässä moneen otteeseen.

Positiivista oli myös ruoka. Tänä ketjuravintoloiden aikana, on upeaa kun on jaksettu panostaa lähiruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Hääbuffet oli selvästi koottu ajatuksella. Harmi että ruuasta mulla ei ole yhtään kuvaa. Pääruokana oli 20 tuntia kypsytettyä karitsaa joka todella suli suussa.

Isäni innoistui räpsimään meistä kuvia kun oli taustakin kohdallaan. Oli hauskaa saada useita otoksia ja vähän muitakin kuin pönötyskuvia. Mulla tuo poseeraaminen on aina vähän jäykkää ja olisi hauskaa oppia olemaan ihmisen näköinen kuvissa, mutta ehkä siihenkin voi vielä vanha oppia, on ainakin kivaa kun vaan unohtaa sen itsensä nolaamisen pelon. ;)

No tässä siis muutamia otoksia....

Elämäni tärkeitä naisia <3

15.6.13 11 vuotta avioliittoa takana <3


Meidän perhe <3Tänään aloitettiin juhannuksen vietto reippaasti aamutreenillä Scooterin tahtiin jalkoja pumppaillen. Tämä viikko on ollut tuntuman ja treenirytmin hakemista Nyt alkoi taas vire löytyä. Vähän on ollut pitkän treenitauon jälkeen motivaatio-ongelmia, mutta siitä kirjoittelen paremmalla ajalla varmasti vielä lisää. Mielessä on pyörinyt muutamakin ajatus miten energiaa ja motivaatiota saisi luotua positiivisella otteella, sekä selkiytettyä omia tavotteita.

Nyt suuntana Iitin kirkonkylän maisemat, auto täynnä ruokaa ja iloista mieltä.

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!

3 kommenttia: