Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Rentoilua

Onpa ollut huippu viikonloppu :). Pitkästä aikaa sain mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Täytyy kyllä sanoa että vähän oli alkoholillakin osuutta asiaan, hah mutta ei onneksi liikaa.


Vietettiin pienellä kaveriporukalla festarilauantaita. Aamulla käytiin toki rykäisemässä salitreenit ja siitä kotiin vähän grillailemaan ja suunta kohti Korian Pioneerifestaria. Meillä oli auton takakontissa kunnon piknik-kattaus mukana, niin suosikkibändien välillä käytiin tankkaamassa ja chillailemassa.

 


 
 
 
 
Cheek veti niin hyvin ja Klamydian keikalla pääsi fiilistelemään nuoruusvuosien suosikkibiisejä. Timo Rautiainen oli yhtä hyvä kuin ennenkin livenä ja Stigin keikkakin oli hauskan leppoisa, niin ja Petri Nygård oli no, aika roisi...
 

 

 
Onni on kuin pusu, yksin se ei tunnu läheskään yhtä hyvältä ;)
(vapaa suomennos Happy Joen aforismeista)
 
 
Vielä vähän fiilistelyä. Oli kyllä tulla onnen kyyneleet, niin oli kaikki kohdallaan. Ihania ystäviä ja paljon mukavia ihmisiä, hyvää musiikkia, ruokaa, juomaa ja kaiken kruunasi upea sää.
 
Tänään meillä sitten aloiteltiinkiin remonttivalmistelut. Meidän tämän syksyn ekaluokkalainen saa oman huoneen. Tämä tarkoitti vähän kaappijärjestysten muuttamista, niinpä tuli käytyä läpi tavaroita. Teemu löysi tällaisen aarteen ja ysärihelmen. Tämä paita oli kovassa käytössä kun ollaan alettu deittailemaan. Huhhuh... komia on ja hienosti selkä leviää.

 
Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Selkä on komea, mutta täytyy valitettavasti todeta, että paita sen sijaan ihan kaamea ;)

    halauksin, E <3

    VastaaPoista
  2. Hih :) Paita ei ole kuitenkaan niin kaamea että se olis jo hieno, se on vaan kaamea... Mieshän on kaikenkaikkiaan aika ihqu ;)

    VastaaPoista