Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Aurinkoa

Jälleen mukava viikonloppu takana. Lauantain aloitin kevyellä juoksulenkillä. Ajatuksena oli palautella rappustreenistä kipeytyneitä pohkeita. En tiedä oliko mitään apua siihen vaivaan, mutta muuten oli ihan mukavata. Loppupäivä menikin sitten juhliessa, ystävän 6 vee tytärtä ja oman tyttären nimppareita. Tuli vähän kakkujakin maisteltua.

Päivänsankarille mansikkamarenkikakkua ja
Amandan toiveesta karpalotoffeekakkua

Meidän neiti kesäheinät mekoissaan,
ja Elviirastahan ei tunnetusti kaunista hymykuvaa saa


Sunnutaiaamun aloitin sitten taas porrastreenillä. Pohkeet ja reidet oli edellisestä treenistä vielä kipeät mutta kun oli niin hyvää treeniseuraa tarjolla, niin en malttanut jättää väliin. Nyt hilpaistiin ensin parin kilsan lämmittelylenkki pururadalla ja sitten portaisiin. Pelkäsin että en pysty kiipeämään, mutta yllättävän hyvin meni, ja pysyin jopa tuossa kovakuntoisessa seurassa perässä.

Terhi taas kuvaili, treenattiin Jenin kanssa oikeaoppista body-
poseerausta


Kyllä mä aika siimakäsi olen kun näitä kuvia katselee. Karu totuus paljastuu aina kuvista, varsinkin kun vieressä seisoo joku jolla todellakin lihasta löytyy. Tosin sain reisistäni myönteistä palautetta, kun Terhi näitä kuvia jo aiemmin päivällä julkaisi. Olen siis siitä iloinen ja jatkan kovaa käsitreeniä, ehkä se vielä joskus näkyy ;).

Tänään oli vihdoin ihanan kesäinen sää, ja siitä piti ottaa kaikki ilo irti. Päivä jatkuikin pihahommilla ja pitihän se sihauttaa pallogrilli tulille.

Astetta terveellisempää grilliruokaa; lohta, kesäkurpitsaa, munakoisoa
chiliä ja herkkusieniä

Iltapäivällä kun isommat tytöt lähtivät naapuriin allasbileisiin, minne ei pienempiä tyttöjä kelpuutettu mukaan, piti pikkutytöille keksiä jotain omaa hauskaa. Teimmekin piknikin uimahallin ulkoaltaalle ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa. Tytöt nauttivat polskimisesta ja äidit sai aurinkoa.

Iloinen uimari

Nyt painaa uni silmää ja huomenna työt odottaa.

Iloista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti