Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Kaksin ja yksin

Tämän viikon olen saanut nauttia täteilystä, meillä on syyslomaviikkoa viettänyt tyttöjen serkku. Päivällä meidän tyttöjen ollessa koulussa, ollaan saatu viettää aikaa ihan kaksin. Mitään ihmeellistä ohjelmaa ei ole ollut. Ollaan välillä kumpikin tehty omia juttujamme tai sitten kasailtu palapeliä. Ihanaa on ollut keskustelut. On ollut mukava rauhassa saada kuulla mitä toiselle kuuluu.

Itsekin muistan lapsuudesta tärkeinä ne hetket kun aikuiset ovat pysähtyneet ja kuunneelleet pienen ihmisen isoja asioita. Souturetki isän kanssa tai iltalenkki äidin mukana ovat olleet ihania hetkiä tulla kuulluksi ja saada koko elämän kokoisia ohjeita. Voi kuinka toivon että näille lähipiirin lapsosille voisi jättää samanlaisia hetkiä muistojen arkistoihin.

Pitkästä aikaa tänään olen sitten taas ollut ihan itsekseni. Mahdollisuuksia itsekseen olemiseen ei hirveästi ole, ja en niitä kyllä usein kaipaakaan.

Aamulla sain aivan rauhassa syödä aamupalani ja siitä suuntasin katsomaan kuopuksen baletin avoimia ovia, muuten tämän viikonlopun Elviira viettää laatuaikaa mamman ja vaarin kanssa. Sen jälkeen kävin tekemässä käsitreenin mikä sekin oli vaihteeksi ihan mukava tehdä itsekseen. Viime viikot olen treenannut Teemun valvovan silmän alla. Hyvän tuntuman sain ihan itsekseni ja sai ainakin tehdä kaikki omat lemppariliikkeet.

Sitten kaupan ja videovuokraamon kautta kotiin. Olin suunnitellut että vietän koko illan sohvan nurkassa viltin alla. Mutta, mutta... miksi aina se  täydellinen relaaminen on kuitenkin niin vaikeaa. Tuntuu että viikkaamattomat pyykit, pesemättömät lattiat ja tekemättömät pihan syystyöt huutaa tekijäänsä. Pinnistelin enkä tarttunut niihin vaan kasasin hyvän setin syötävää ja kaivauduin sohvaan.

Tämän illan ohjelma
 Uskon että välillä tällainen ihan täydellinen pysähtyminenkin tekee hyvää. Kotityöt ei tekemällä lopu, sen on taas varsinkin nyt kaikki päivät kotona viettäessään saanut huomata. Nyt yksi leffa on katsottu ja kaksi vielä jäljellä. Taidanpa nyt kuitenkin käydä tyhjentämässä tuon tiskikoneen ja sitten jatkaa HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA relaamista!

Rentouttavaa viikonloppua!!!

2 kommenttia:

 1. Ihana Mirkka.

  Olen huomannut omaksi ongelmakseni sen, etten missään vaiheessa tee koulujuttuja 100 prosentilla, vaan pitkin päivää ja pitkin iltaa vähän. Se johtaa siihen, että on hirmu vaikea missään vaiheessa IHAN TÄYSIN rentoutua, ja keskittyä HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Aina ovat vain mielessä ne tekemättömät jutut. Tämä onkin mun tämänhetkinen kehityshaasteeni, ja aion ottaa sitä niskasta kiinni :)

  Myös tämä lapsi on saanut kälyltään elämänviisauksia ja kuulluksi tulemisen tunteita, kiitos niistä kaikista!

  Nähdään pian,
  <3 E

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vertaistukea =) Ensi viikonloppuna ladataan pattereita sitten onneksi siellä meidän äidin huomassa.

  Kiitos samoin rakas kälyseni, olet kyllä ihana <3

  VastaaPoista