Sivut

torstai 28. helmikuuta 2013

Hiihtolomaa ja hemmotteluhetki

Täällä on lapset viettäneet oikeaa urheilulomaa. Saatiin tartutettua laskettelukärpänen lasten serkkutyttöönkin. Tytöt ovat käyneet kaksi kertaa laskemassa ja tokalla kerralla otin tytöille yksityisopettajan. Se oikeasti kannatti. Pienimmänkin vauhtipelko karisi ja tytöt menivät isoa rinnettä jo kuin vanhat tekijät. Olen oikeasti niin iloinen! Kun menin hakemaan tyttöjä tunnilta ja näin että laskivat isoa rinnettä alas, niin itku meinasi tulla. Ihan vaan siitä onnesta että en ollut omaa pelkäämistäni onnistunut siirtämään tyttöihin vaan olivat löytäneet liikunnan riemun. Nyt täytyykin mennä suksiostoksille ja ruveta miettimään talviurheilulomia viimeistään ensi talvelle. 


Ihanan tädin hellässä huomassa oli Elvinkin hyvä aurausta opetella.

Luistelemassakin kerettiin käydä, jää vain alkoi sulaa alta, eikä kaikki ehkä olleet yhtä innokkaita luistelijoita kuin minä ;)


Mun hyvin 20 vuotta palvelleet luistimet (tosin käytössä ovat olleet ehkä vain 5 vuotta)Me ollaan saatu tosiaan nauttia tämä viikko ihanista vieraista. Tyttöjen serkku on ollut viettämässä meillä hiihtolomaa ja rakas kälyni on majaillut myös meillä työharjoittelunsa ajan. Liikkumiseen tarvitaan energiaa, eli meillähän on taas kokkailtu yhtä sun toista, pinaattiletut oli eilisen illan herkkuina. Tänään valmistui mustikkapiirakkaa ja mokkapaloja. Eli viikonlopun vieraille tiedoksi että laihtumisesta ei pelkoja ;). Aikamoisia pikku-leipureita kasvaa täällä, uusavuttomuudesta ei taida ainakaan olla pelkoa.
 
 
 
 

 
Sinne Ameriikkaan todistusaineistoa että on niitä normaaleja aamiaisiakin täällä jakseltu kokkailla...


 
Treenejä olen onnistunut tällä viikolla saamaan kasaan tähän mennessä vain kaksi punttia ja yhden joogan. Tämä tuntuu mulle niin vähäiseltä, mutta ehkä on ihan hyväkin välillä himmailla ja tehdä muuta. Huomenna aamulla kyllä pusaan itseni salille, nyt kun täällä sitä kuulutan niin ei voi ainakaan enää luistaa. Kiva on ollut kun viimeaikoina on saanut useammaltakin positiivista palautetta omasta kunnosta. Vieläkään en ole jaksanut kaloreita ruveta kyttäämään, vaikka haave bikinikunnosta elääkin. Toisaalta kun se punttikin kulkee paremmin kun syö hyvin.
 
Tänään kävin vähän hemmottelemassa itseäni ja otin ripsiin pidennykset. Vähän mua niistä varoiteltiin, mutta haluan itse kokeilla mitä tykkään. Kaverini Kaisan huomissa oli mukava pidennykset ottaa. Kaisa tekee todella huolellista työtä ja voin kaikille suositella Kauneus DiMangoa Kouvolan Korialla.
 

 
 
Hyvältä näyttää vaikka vähän totuttelua vaatiikin. En tiedä miksi mun luomi näyttää ihan keltaiselta, ei oo ollu silmä mustana, eikä noin oudon väristä luomiväriä. No mutta ripset on hienot ja kulmat kans. 
 
 Täältä lähtee vielä lentopusu Amerikkaan, hyvin me pärjätään! Huomenna saadaan taas uusia vahvistuksia porukoihin, kun edelliset lähtee. Huomenna jännätään myöskin Samin karsintoja Arnoldsissa, peukut pystyyn kaikki.

Aurinkoisia talvipäiviä kaikille ja Amerikkaan tsempit Samille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti