Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Energiaa

Upeeta mulla on taas energiaa niin kuin normaaleilla ihmisillä. Välillä tuntui että ei jaksanut kuin pakolliset kuviot ja ei mitään ylimääräistä. Tämä viikonloppu on mennytkin sitten vähän rästihommia tehden, eli lähinnä komeroita siivoten. Se on mahtavan puhdistavaa. Kuinka helpottunut olo tuleekaan kun saa heitettyä ylimääräistä rojua nurkista pois. Nyt on taas lasten ja omat vaatteet näteissä pinoissa hetken aikaa ja talvivaatteet pesty vintille odottamaan ensi talven rientoja.

Välillä aina mietin kuinka paljon helpommalla sitä pääsisi kun tavaraa olisi vähemmän. On sulaa hulluuttaa haalia kamaa jota sitten pitää huoltaa ja järjestellä ja se vie taas aikaa kaikelta paljon tärkeämmältä. Tunnustaudun kuitenkin jonkimmoiseksi matearilistiksi ja niin sitä vaan hairahtuu ostamaan kaikkia uusia ihanuuksia.


 
Äiti ja tytär, yhtä hulluja ja täynnä virtaa päivän rientoihin.
 
Treenit ovat sujunee pääpiirteittäin nyt todella hyvällä temmolla. Mun hapenottokyky treeneissäkin tokat kerrat oli jo helpompia ja ajat parani kummasti. Älkää ymmärtäkö väärin, yhtä helvettiä se on edelleen. Seitsemän minuuttia täyttä kidutusta, mutta joskus on vaan puskettava yli sen mukavuusrajan ja se olotila sen jälkeen on kieltämättä melko euforinen. Tämän päivän hölkkälenkkikin meni minuutin nopeammin kuin viime viikolla, wohoo. Olen kieltämättä melko tyytyväinen. Vaihteeksi näinkin. Ensi viikko vielä kovaa treeniä ja sitten palauttava viikko.


 
 
Jalkatreenin välissä ehti ottamaan muutaman kuvan :)
 
 
Meillä on usein aamuisin päänvaivaa aiheuttanut lasten aamupalat, tuntuu että mikään ei ole oikein hyvä. Puuroa on syöty iät ajat, eikä leipäkään oikein maistu... Nyt tytöt innostuivat kuitenkin smoothiesta. Saavat aamulla itse valita mitä hedelmiä laitetaan, ja sitten olen laittanut mukaan vähän protskua ja pähkinää (esim. hasselpähkinärouhetta tai mantelimaitoa) ja joskus vielä vähän raakakaakaojauhetta. Siinähän on oikeasti kaikki mitä kasvava lapsi hyvään starttiin tarvitsee. Pikkuhiljaa ajattelin ruveta hivuttamaan joukkoon jotain vihreääkin, ehkä vähän pinaattia tai kurkkua. 

 Tämän viikon herkkuja, hedelminä banaania, appelsiinia, päärynää, omenaa ja sitten toisinaan marjoja, mansikkaa tai mustikkaa.
 
 
Omalla ruokalistalla oli tällä viikolla jauhelihaa ja täysjyvä couscousia...
 vihannessosekeittoa ja hunajamarinoitua lohta vartaassa. Mitä tehtiin yhdessä tuumin kuopuksen kanssa hänen ehdotuksestaan.

Lauantaina tehtiinkin sitten viikon herkkuateria yhdessä tyttöjen kanssa. Tarjolla oli pastasalaattia, vihersalaattia, maissileipää, hummusta ja kanaa sekä paistettua vuohenjuustoa.


Jälkkäri/iltapala olikin mainio blogimaailmasta bongattu ohje banaaniletuista. Banaani ja 2 munaa blenderiin (ja minä lisäsin lorauksen mantelimaitoakin sekaan), ja eikun pannulle kookosrasvan kanssa. Päälle vähän kanelia ja mustikoita. Hyvää ja superterveellistä

 
 Ja mahtavaa aurinko lämmittää, tänään juotiin iltapäiväteet ihanassa auringon paisteessa :)
Aurinkoisen energistä viikkoa!!!
 

1 kommentti:

  1. Meillä on kanssa jäänyt valmisjugurtit kaupan hyllyyn ja tenavat ovat tykänneet juoda aamulla smoothiet ruisleivän ja kananmunan kanssa. Jes. Äidin riemuvoitto :) Terveellistä ja hyvää.

    VastaaPoista