Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevättä aisteissa

Nyt on touhukas pääsiäinen vietetty. Parasta oli kun ehti nähdä tosi monia rakkaita. Meillä siis pääsiäistä vietettiin synttärihumussa. Yleensä sytyn suunnittelemaan juhlia jo todella ajoissa, tänä vuonna mun keskittyminen asiaan oli aika huono. Onneksi sankarikin halusi pienet juhlat ja kavereitakin tuli vain muutama läheisin, jotka tosin olivat yön yli. Ihania supattelevia ja hihitteleviä mussukoita oli meillä siis olkkarin lattia täysi. Kivat juhlat saatiin kasaan  ja herkkujakin pöydät notkumaan.

Ruodussa pysyminen oli haasteellista, jopa ehkä mahdotonta, näiden äärellä ;)

Jotkut tyypit meillä sai melkoisen määrän suklaamunia, näistä onneksi pysyin kaukana...


 Pääsiäisen aikana tapahtui siis vakavaa lipsumista ruokavaliosta ja tiistaina jälleen aloitin puhtaalta pöydältä. Onni on että tuli pääsiäinen ja synttärit vietettyä samalla kertaa, ei mene sentään kahta viikonloppua ihan hunningolla.


Tiistaina töissä sain vielä nauttia savulammasta ja uunijuureksia. Hyvää ja terveellistä.


Kahvitunnilla pullat jäi muille, mä nautin mun herkkua raejuustoa ja marjoja... Nam.


Muutenkin on ollut vähän sekavat tunteet koko treenaamista ja tätä kaikkea kohtaan. Välillä kun on väsymys ja muutenkin ketutus, miettii että miksi tätä edes tekee?! Oma puuhastelu tuntuu välillä jotenkin onnettomalta ja se kehittyminenkin on niin kovin hidasta. En todellakaan ole mikään geneettinen ihme. Itsellenihän minä tätä teen, mutta miksi on niin vaikeeta olla tyytyväinen omaan tekemiseensä?! Onko sillä oikeesti väliä vaikka kaveri jaksaa kyykätä 20 kiloa enemmän ja omaa 5 pinnaa vähemmän rasvaa, who cares? No ei oikeesti kukaan.... Tämän pitäisi olla kiva harrastus, mutta miksi välillä pitää vääntää niin hampaat irvessä ja itku kurkussa. No ainakin tietää tehneensä...


Pienen pieni hauis ja ei hymyilytä ei.


Voi elämä, josko nyt vaan yrittäisi ottaa löysemmin rantein ja olla armollisempi itselleen. Tänäänkään en tehnyt kuin lyhyen punttitreenin ja jätin kaikki jumpat ja joogat susiolla väliin. Sen sijaan ulkoiltiin pariin otteeseen ja tehtiin ihanaa keväistä salaattia sekä hedelmäjuomaa meidän perheen pienimmäisen kanssa.




 
Tänään lueskelin Voi Hyvin -lehdestä Mind-Body Bridgingistä, ja siitä että kuinka meidän pitäisi päästä pois meidän identiteettijärjestelmämme otteesta ja keskittyä enemmän "olemaan aisteissa". Identiteettijärjestelmä on se mikä pyörittää sitä kaikkea ajatusmyllyä mikä päässämme pyörii, kun keskitymme enemmän tuntemiseen elämänlaatu paranee. Aisteissa oleminen tarkoittaa esimerkiksi sitä, että hiljennymme hetkeksi ja kuuntelemme ympärillämme olevia ääniä, puheensorinaa, autojen suhinaa ja laitteiden hurinaa. Tätä voi tehdä ihan missä vain, vaikka suihkussa keskittyä kuuntelemaan veden solinaa. Tätä pitää koittaa. Mulla käy välillä sellainen surina päässä että keskittyminen on välillä todella haasteellista. Nyt keskitytään nauttimaan keväästä ja sen äänistä.
 
Aurinkoa ja hyvää mieltä!!!
 

4 kommenttia:

  1. avaappas simmujasi vähän, huomaat kuinka hyvältä näytät ;) pieni hauiskin kivempi kuin ei hauista lainkaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saara =) Itseään on niin vaikea katsoa objetiivisesti, onneksi ei ole vaaraa että mua ilmoitettaisiin "Rakas sinusta on tullut pullukkaan" vaikka lihaa kertyisi vähän enemmänkin ;)

    VastaaPoista
  3. Mä ajattelen niin, että ei sen väliä vaikka kaveri tekee penkkiä 10 kg suuremmilla painoilla, tai kyykkää 20 kiloa enemmän, sillä pääasia, että liikeet tehdään puhtaasti. Voin mäkin laittaa tankoon 20 kiloa enemmän, ja jättää kyykyn puoliväliin ;)

    Kehitys on hidasta, mutta kaikki kuntoilu on kotiin päin. Tsemppiä treeneihisi, mielestäni olet kehittynyt erittäin paljon. Sitä vaan tulee itse vissiin sokeaksi. On sinulla hyvin olkapäätä ja hauista näkyvissä.

    VastaaPoista
  4. Helena, tuo on niin totta. Mun "tänne kaikki, heti" -luonne ei vaan tahdo ymmärtää sitä, vaikka järki sanoo ihan muuta. Nyt on täytynyt vaan nöyryyttä opetella siinä tekniikan ohella ;). Kiitos kauniista sanoista ja tsemppiä myös sinne!

    VastaaPoista