Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Elämän pieniä valintoja...

Upeissa aurinkoisissa merkeissä on alkanut tämä pääsiäinen. Viime aikoina on tuntunut että lapset ovat jostain syystä kaivanneet normaalia enemmän äitiä kotona, niinpä kaikki muut paitsi salitreenit ovat jääneet onnettoman vähälle. Esimerkiksi eilen vaihtui zumba lenkkiin kaupungille. Kuopus ehdotti että kaivetaan fillarit talviteloilta ja näin toimittiin. Onnettomasti vaan mun pyörässä (mikä sekin on oikeasti miehen pyörä) ei pysynyt ilma renkaassa, joten minähän sitten reippaasti kävelin kun lapset pyöräili. Tiet oli vähän huono kuntoisia ja muutenkin talven jäljiltä pyöräily vähän kankeaa, niin äiti sai vähän kasvattaa pinnaa. No saatiin ainakin nauttia kauniista säästä ja kaikki vähän liikuntaa. Mä olenkin saanut niin huippuitsekkäästi jumppailla melkeinpä koko talven että ihan hyvä että välillä aika jakaantuu vähän toisin.


Kevään ekat pyöräilyt.

 
 
 
 
Tänään ajeltiinkin Humppilaan saakka sukulaislasten synttäreille. Takaisin tullessa pysähdyimme Hämeenlinnassa syömään ihastuttavaan ravintolaan nimeltä Piparkakkutalo. Söin elämäni ensimmäisen Vorschmakin, oli muuten hyvä herkku. Lampaanlihaa ja anjovista hienoksi jauhettuna. Eikä varmasti ollut listan huonoin valinta tätä mun keventelyä ajatellen, enkä edes syönyt lautasta tyhjäksi vaikka mieli tekikin putsata lautanen smetanaa myöten. Olin muutenkin tyytyväinen itseeni, kun pystyin olemaan erossa kaikista makeista herkuista koko reissun ajan.
 
Se Vorschmak.
 

Elviiran kaunis poseeraus, mistä lie kykynsä perinyt ;)

Näillä tyypeillä on taas ilmeet kohdillaan, no on sentään hymy huulilla.
Tahdonvoimaa vaaditaan seuraavat päivät kun tarjoilen kakkuja täällä synttärivieraille. Pientä lipsumista on ehkä odotettavissa, mutta kunhan ei nyt ihan lapasesta lähde. Ihanaa saada monia läheisiä kylään.

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti