Sivut

torstai 20. syyskuuta 2012

Me, myself and I

Lisää taas tällaisia minä, minä, minä -postauksia. No omapahan on blogini ;). Viime viikolla satuttiin samaan aikaan lounaalle ystäväpariskunnan kanssa, ja puheeksi tulivat nuo NLP-opintoni. Kerroin että olin saanut paljon positiivisuutta tähän mun pessimistin luonteeseeni. Tähän ystävättäreni oli ihan että "Häh, sinäkö pessimisti?!". Tämä jäi itseäni mietityttämään, lähinnä siinä suhteessa että kuinka kovin erilailla me näemme itsemme kuin mitä muut näkevät meidät. Ja varmasti siinäkin on eroa kuinka esimerkiksi työkaverit, aviomies, ystävät tai hyvän päivän tutut meidät näkevät.

Toki olen iloinen että minut on mieluummin nähty positiivisena tyyppinä kuin kovin negatiivisena ruikuttajana. Varmasti esimerkiksi Teemu tietää totuuden ehkä olevan jostain sieltä välimaastosta. Näihin asioihin vaikuttavat taas paljolti nuo uskomukset mitä meillä on polkumme aikana mukaan tarttunut.

Tuolta Monna treenaa!  blogista bongasin tällaisen hauskan "That's who I am" -postauksen, ja päätin aiheeseen liittyen tehdä samanlaisen. Näin minä siis itse itseni näen :) Löydätteköhän tuttua?!

Kuvat täältä.

Alkaa heti positiivisuudella....


Rakas harrastus

 


Todella kiitollinen niin ihanasta koko suuresta sekalaisesta perheestä...

kuin upeista ystävistäkin!

Ajatuksena tämä tuntuu välillä todella houkuttelevalta.

Toivon että nämä nykyiset ihanat ystävyyssuhteet säilyisivät läpi elämän <3

Tai ainakin toivon olevani ja opettelen sitä aktiivisesti =)

Ensisijaisesti aina sitä <3

Process going on...

:D


Aurinko, aah..

Suurimman osan aikaa...

Tästä opettelen koko ajan pois...
 
Olen matkalla....
 

2 kommenttia:

  1. lyhyesti.. älä tressaa ja murehdi suotta, asiat hoituvat omalla painollaan ;)ja kun treenailee ahkerasti, on varaa vähän herkuillekin;)ehdit vielä matkustaa vaikka maapallon ympäri, sinulla on mahtavat lapset ja mies, olet huippu mutsi ja muista että ystäväsikin kuuntelevat sinua,nauti elämästä ja hyväksy itsesi, olet hyvä ihminen <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saara <3 Lyhyesti, olet upea!!!

    VastaaPoista