Sivut

maanantai 10. syyskuuta 2012

Palautumista ja motivaatiota

Hieno viikonloppu takana jälleen kerran. Tehtiin kahden naisen mini road trip Heinolan kautta Lahteen. Heinolassa käytiin pyörähtämässä ministi ystäväni työkuvioissa, eli kenkäkaupoilla ja minä kävin tervehtimässä ystävääni.
Perjantai-illan relailua, omenapaistosta, rahkaa stevialla, pähkinöitä, kuivahedelmiä ja lasi valkkaria


Sieltä jatkoimme matkaa Lahteen, missä päivä jatkui shoppailuiden ja hyvän ruuan merkeissä. Päivän ihanin kauppa oli ehdottomasti Millan putiikki, valikoimaan pääset kurkkaamaan täältä. Ihania sisustusjuttuja, niin just mun maun mukaisia. Nyt ei vaan uskaltanut hirveästi noihin investoida koska keittiöremontti part 2 alkaa tällä viikolla ja budjetit paukkuu.

Illalla kävimme pyörähtämässä Lahden yössä. Teerenpelissä oli iloinen kohtaaminen, kun näin kahdeksan vuoden nettituttavuuden jälkeen ensimmäistä kertaa mammakaverin, meillä on siis molemmilla maaliskuussa 2004 syntyneet tytöt. Oli todella mukava nähdä livenä näin monen vuoden jälkeen.

Sunnuntaina pompattiin reippaina ylös seiskalta, ehkä hivenen lyhyehköiden yöunien jälkeen. Hotelliaamiainen napaan ja ei kun expoilemaan. Messualue ei ollut mikään mieletön ja messualennuksetkin oli aika mitättömiä. Kisat oli sitten sitäkin mukavampaa katsottavaa.

Eilen juuri kotona puhuttiin sitä että mikä fiilis oli katsella kilpailijoita lavalla. Kun itse nyt on tehnyt töitä oman kuntonsa eteen, niin totta kai sitä peilaa itseäänkin kilpailijoihin. Mua ei koskaan masenna kun näkee noita mielettömän hyväkuntoisia ihmisiä, vaan se antaa mukavasti buustia omaan treeniin. Mun mielestä jokainen lavalle noussut kilpailija on tietyllä tapaa voittaja. Jokainen on joutunut tekemään hurjan työn kuntonsa eteen. Toisilta se on vaatinut enemmän ja toisilla asiat ovat rullanneet paremmin. Jokaisen tie on varmasti ollut omanlaisensa. Aina kaikki ei mene niin kuin on suunniteltu ja joskus joudutaan tekemään kompromisseja. Jokaisen kroppa on ainutlaatuinen ja jokaisen mieli toimii eri tavalla. Mielenkiintoista on ollut seurata näitä matkoja tässä lähipiirissä kuin blogeistakin.

Ystävien kanssa kisakatsomossa
Rakas ystäväni Johanna oli yksi päivän voittajista. Upea suoritus ja upea nainen, voitto meni todellakin oikeaan osoitteeseen!

Hauskan päivästä teki myös ystävät ja tutut joita näki messujen lomassa. Näillä mietteillä mielenkiintoiseen viikkoon. Luvassa laatuaikaa tytärten kanssa Helsingissä, remppaa, hivenen töitä ja jossain välissä muutama treenikin.

Aurinkoisia syyspäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti