Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ulkoilmaelämää

 
 
 
Sielunmaisema
 
 En ole varsinaisesti mikään talviurheiluihminen, enkä myöskään talvi-ihminen. Rakastan lämpöä ja aurinkoa. Oikeasti talviulkoilu on ihan kivaa, kun on oikeat varusteet eikä tule kylmä, mutta lähteminen on jotenkin vähän vaivalloista. Tänä vuonna ei ole tullut käytyä kertaakaan hiihtämässä vaikka viime vuonna 20 vuoden tauon jälkeen hiihdinkin. Mulla on kammo mäkiin ja vauhtiin yleensäkin, ja jotenkin kummallisesti olen onnistunut tartuttamaan saman jutun tyttöihinkin, vaikka toivoin ettei sitä samaa vaivaa olisi heillä ollut. Tuntuu kuitenkin aika takkuiselta saada heitäkään ladulle ja luistelu ehdotuksetkaan ei saa suurta kannatusta. No niin siis seli, seli mutta ulkoilut on jäänyt viime aikoina tosi minimiin, mistä poden tietenkin huonoa omaatuntoa.
 
Viime viikonloppuna meillä oli kuitenkin kuopuksen kanssa laatuaikaa kaksin, kun mies oli opiskelemassa ja esikoinen lähti kummien hoiviin. Tällaiset hetket kun saa viettää kaksin aikaa yhden lapsen kanssa ovat kyllä tärkeitä niin lapselle kuin äidillekin. Päätimme sitten lähteä minun toiseen lapsuudenkotiin. Avioerolapsena olen saanut nauttia niin maalaiskodista kuin kaupunkikodistakin. Lähdimme siis Kymijoenrannalle mummolaan.
 
Lauantaina äiti sen verran nipisti omaa aikaa, että kävin zumbassa ja sitten lököiltiinkin koko loppu päivä. Katseltiin filmejä, lueskeltiin ja nautittiin vähän mummolan herkuistakin. Sunnuntaina heti aamutuimaan leivoimme Elvin bravuuriomenapiirakan ja lähdimme Kymijoen jäälle retkelle. Se oli kyllä kieltämättä todella mukavaa.
 
 
 
 
 
Meidän pieni filmistara, en tiedä mikä komedienne täällä on kasvamassa, sellaiset on ainakin aina ilmeilyt kun kamera otetaan esiin :)

 
Ei ehkä ergonomisin potkukelkka, mutta hyvää jumppaa takalistolle
Mun Uggin alennusmyyntiostokset, ihanat huopavuoriset saappaat. Näistä joko tykkää tai sitten ei. Mä tykkään, tulee mieleen englantilaiset aatelisrouvat ulkoiluttamassa koiriaan nummilla ;) Ja on lämpöiset.Sitä herkkuomppupiirakkaa, ulkona maistuu vielä kaksinverroin paremmalta.


Ukki ja Elviira <3Ensi viikonloppuna yritän raahata tämän pesueen retkiluisteluradalle, että tulisi edes vähän ulkoilua silloinkin. Luistelusta minäkin pidän. Toivotaan että säät sallii.
Muuten olen jumppaillut melko ahkerasti. Viime viikolla tuli salilla 3 treeniä, zumbaa 3 kertaa, pilatesta 1 kerran ja joogaa 2 kertaa, että ihan ok saldo. Toinen jooga oli meidän salin vinyasa-jooga. Oli ehkä rankimpia jooga-tunteja ikinä. Kesti puolitoista tuntia ja siinä sai kyllä venyttää kestävyyttä sekä lihaksia. Oli vielä valmiiksi kipeät jalat jalkatreenistä, mutta yllättäen lopun syvävenytysten jälkeen oli huomattavasti vetreämmät koivet. Taidan mennä uudestaankin.
 
 
Syömisten suhteen ruodussa pysyminen on ollut todella haasteellista ja paino on vieläkin joulun jäljiltä pari kiloa plussalla. Jotenkin nyt mieli ei tahdo taipua asketismiin ja varsinkin kun loppuviikosta väsymys painaa tulee sortumisia ja jopa ylilyöntejä. Tänään on kuitenkin taas ollut jo ihan hyvä päivä.... Kyllä se tästä!
 
 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti