Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Iltavapaalla

Mä päätin tänään ottaa vähän vapaata tästä terveellisestä tammikuusta. Mulla on ollut aika haasteellinen viikko tuon selkäni ja lonkan kanssa. On ollut tosi huonoja päiviä ja sitten vähän parempia. Nyt on joutunut jo särkylääkkeitäkin syömään, kylmäpussikin on ollut kovassa käytössä. Reilun viikon päästä olen toivottavasti jo vähän fiksumpi mistä vaivat johtuu. Tänään sitten kuppi alkoi olla aika täysi niin päätin että vähän pitää pahaa mieltä lääkitä. Huomenna saattaa kaduttaa...

Lasi viiniä äidille ja Putous-illan kunniaksi lapsosenkin juoma kohdillaan ;)

Näihin haasteellisiin päiviin nähden olen saanut aikaiseksi useamman hyvän treenin. Tällä viikolla on treenikavereitakin ollut kiitettävästi. On ollut tosi kiva treenata erilaisten kavereiden kanssa ja hyviä vinkkejäkin olen saanut taas varastoon. Tässä muutama kuva tämän päivän olkapääjumpasta. Kiitos Satulle kuvista.

Ilmeet kohdillaan ;) Mutta tässä näyttäis siltä että mulla ois lihas olkapäässä ;)Kiitos kaikille seurasta ja erityiskiitos niille jotka ovat joutuneet nyt tsemppaamaan mua nyt niinä kaikkein huonoimpina hetkinä. Olette kullanarvoisia <3. 

Tästä tulikin mieleeni että eilen oli kuulemma kohteliaisuuksen-päivä, ja haluan jakaa tämän viikon (jos ei koko elämän) kaikkein ihanimman kohteliaisuuden minkä sanoi mun aina niin sanavalmis kuopukseni. Mietiskelin tuossa kauneushoitolaan ajanvaraamista, niin lapseni sanoi että "Äiti, mutta eihän susta saa enää kauniimpaa". Sitten lapseni mietti vielä hetken "Niin, ainakaan sydämestä". Siis voiko enää kauniimmin sanoa, tämä täytyy pitää mielessä sitten kun ne teini-iän haasteet alkaa.

Satu heitti minua haasteella jo viime viikonloppuna, nyt lauantai-illan ratoksi päätin haasteeseen vastailla. 


Haasteen säännöt ovat seuraavat

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja jolta haasteen sait
2. Kerro viisi asiaa itsestäsi
3. Vastaa annettuihin kysymyksiin
4. Keksi 10 uutta kysymystä jotka annat seuraaville kymmenelle bloggaajalle
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut


Kiitos Satu :) haasteesta. 

1. Rakastan vanhoja Suomi-filmejä.
2. Yläasteella haaveammattini oli näyttelijä.
3. Mulla on varmaan yli 50 pikkuserkkua, mutta tunnen niistä vain alle kymmenen.
4. Olen opiskellut kuusi vuotta markkinointia, ja vasta viime vuonna pääsin oikeasti oman alan töihin.
5. Olen pelännyt pienenä Pelle Hermannia.

Sitten vastaukset Satun kysymyksiin...

1. Mikä on lempiruokasi
Olen hyvin kaikkiruokainen, mutta tällä hetkellä herkkuhetkien ykkösruoka on sushi.
2. Mikä on paras vuodenaika ja miksi
Kesä, lämpö ja aurinko, do I need say more? ;)
3. Mitä harrastat
Punttia, partiota ja haluaisin harrastaa matkustelua, mutta tähän budjetti ei aina tahdo riittää.
4. Mikä on tärkeintä elämässäsi
Perhe ja muut rakkaat.
5. Onko sinulla lemmikkejä
Ei ole.
6. Mitä pelkäät
Yksinäisyyttä ja korkeita paikkoja.
7. Onko sinulla lempinimeä, jos on niin mikä
Mirri, Mimmu
8. Mitä toivot ja odotat tältä vuodelta
Mielenkiintoisia työkuvioita, uusia kokemuksia ja henkistä sekä fyysistä kasvua ;)
9. Uskotko horoskooppeihin
Joo, miksipä ei.
10. Mitä aiot tehdä ensi kesänä
Töitä ja matkustella.

Minä en nyt haasta ketään, kun Satu aika kattavasti haastoi jo tutut. Jos joku haluaa vastailla niin voi käyttää näitä Satu kivoja kysymyksiä.  

Laitan nyt vielä loppuun facessa pyörineen persoonallisuustestin tuloksen. Ihan vaan sen takia kun yllätyin että miten sattuikin ihan muutaman kysymyksen perusteella tulemaan noin omanoloiset vastaukset. Vai mitä olette mieltä?

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi. 

Nyt keskityn nauttimaan viinilasillisestani :) Virkistävää viikonloppua! Meillä sujuu huominen ainakin näissä merkeissä....


1 kommentti: