Sivut

torstai 23. elokuuta 2012

HeiaHeia ja treenifiiliksiä

Innostuinpa täyttelemään treenejä tuonne HeiaHeiaan, niin näkee vähän tilastoa mitä sitä on tullut tehtyä. Oma treenaaminen on muotoutunut hyvinkin sellaiseksi fiilispohjaiseksi. Tällä hetkellä on niin monia lajeja mitä on kiva tehdä, että olen tehnyt aina sitä mikä on tuntunut mielekkäimmältä. Tällä toivon mukaan vältyn siltä puutumiselta mikä itsellä väistämättä aina jossain kohtaa tulee.  Silloin kun alkaa puuduttaa on niin paljon helpompi luistaa treeneistä ja jäädä sinne sohvannurkkaan makoilemaan. Nyt onneksi laiskottelu fiilistä treenaamisen suhteen ei ole aikoihin tullut.

 
Kesällä juoksu tuntui todella mielekkäältä ja punttia tuli tehtyä vähemmän, nyt taas puntti on ruvennut luistamaan ja alkaa vihdoin olla kunnon tekemisen meininkiä hommassa. Tässä parin viikon tilastoa.Tämän viikon treenit on nyt tehty koska huominen menee Kouvolan Taiteiden yössä ihastellen meidän kuopuksen balettinäytöstä ja vähän lasten kanssa tunnelmaa muutenkin fiilistellen. Viikonloppuna taas risteillään työporukalla Viipuriin. Toisaalta tervetullutta vaihtelua arkeen, mutta kieltämättä tässä hyvässä flowssa tuo kolmen päivän treenitauko ohuesti harmittaa. Tänään sitten yritinkin treenata vähän varastoon, ja kävin aamulla tekemässä ennen töitä olkapäätreenin ja sitten vielä illalla selkätreeni ja zumba. Zumbassa alkoi kyllä olla vähän väsynyt meininki...

Sunnuntain jalkatreenistä tuli jalat aivan hervottoman kipeiksi ja pari päivää oli pientä tuskaa ilmassa. Nyt onneksi alkaa olla taas kintut vertyneet, täytyy varmasti maanantaina vetää setti uusiksi kun tuntuu menevän niin mukavasti perille.

Liikunnan iloa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti