Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Remppaa part one ja startti syksyyn

Jaahas, nyt vihdoin vähän raporttia rempasta. Eka osio keittiörempasta saatiin viime viikolla päätökseen. Olen tyytyväinen viikkoon ja aikaansaannoksiin. Vanhempieni suosiollisella avustuksella kaikki kävi melko jouhevasti. Tytöt olivat siis viettämässä laatuaikaa mummin ja ukin kanssa, ja isäni taas oli auttamassa meitä rempassa.

Tämä tarkoitti meille että tehtiin noin neljä puoli päivää hommia, ja nekin ihan kohtuullisia alle kahdeksan tunnin päiviä, niin että ehti käydä treenailemassakin ihan mukavasti. Amatööreillä menee aikaa pähkäillessä. Vaikka itse tiedänkin teoriassa miten asiat toimii, voi käytännön asentaminen olla kuitenkin vähän toinen juttu. Tekee itselle kyllä hyvää ammatillisestikin nähdä miten ne kaapit kasautuu.

Päädyttiin siis tekemään hommat muutamassa osassa kun meidän keittiössä se on aika helppoa. Keittiö jakautuu siis melko suureen saarekkeeseen ja sitten kaikki varsinaiset keittiötoiminnot on yhdellä seinällä. Nyt tässä ekassa rytinässä tehtiin ehkä se kaikkein veemäisin homma eli maalattiin mäntypaneelikatto valkoiseksi. Huonekorkeutta tuntui tulevan varmaan metri lisää. Sitten me laitettiin saareke uusiksi, ja siitä lähti yläbaarikaapit pois ja alas saatiin oikein kunnolliset vetolaatikot. Ensi viikolla meille tulee vielä pyykkitilaa keittiöstä erottamaan liukuovi. Syyskuun puolessa välissä laitetaan loppukeittiö kuntoon, ja sitten minä olen niin happy, happy.

Tässä piirtämäni suunnitelmat keittiöstä, tosin nyt tuo pystykaappi ja jääkaappi sijoittuivatkin toisin päin.

Tässä muutama yksityiskohta saarekkeesta ja vitriinistä mikä hommattiin perintöposliineille
Viime viikolla liikuntaakin tuli mukavasti tuon remppapuuhastelun lisäksi.

3 x sali
2 x zumba
2 x pilates
1 x aamulenkki

Tällä viikolla alkoi sitten kiristelyä taas tuon ruokapuolen kanssa. Viime viikko mentiin vielä aika lomatunnelmissa. Vaikka sunnuntaina otin vähän sellaiset irtokarkkiöverit ei painoa ollut maanantaina kuitenkaan ihan mahdottomasti. Liikkeelle lähdettiin siis painosta 60,5 kg ja tänään aamupaino oli jo 58,6 kg, että äkkiä nuo nesteet lähti liikkeelle. Tässä nyt sitten ne muutkin mitat mitä aion nyt vähän seurailla että tuleeko mitään muutoksia.

 Tänään otetut mitat on:

Vyötärö 80,5 cm (vyötärön kapein kohta)
Lantio 90,5 cm (lantion /pepun levein kohta)
Oikea reisi 54 cm (reiden leveimmästä kohdasta mitattuna)
Vasen reisi 55 cm
Vasen hauis (jännitettynä) 29 cm (levein kohta)
Oikea hauis (jännitettynä) 28 cm
Rinnan/selän ympärys 87,5 cm (selän levein kohta, eli vähän rintojen yläpuolelta mitattuna)

Nämä ei siis todellakaan mitään virallisia mittauskohtia, vaan nyt itselle sellaisia seurattavia mittareita, että mitä tapahtuu ja tapahtuuko mitään. Toiveissa olisi siis että vyötäröltä senttejä saisi lähteä ja muualle ehkä tulla vähän lisääkin ;).

Tällä viikolla on tullut tehtyä jo vähän lenkkiä, pilatesta ja yllättävän napakka käsitreeni. Sain vähän itsellenikin yllätyksenä ihan itsekseni todella hyvän poltteen käsiin ja nyt on mukavan tehdyn makuiset kädet.

Tuohon salipuoleen pitää nyt taas syksyn koittaessa panostaa vähän enemmän. Tällaiset hyvät treenit kyllä motivoi taas jatkamaan.

Nautitaan nyt näistä kesän viimeisistä päivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti