Sivut

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pähkinöinä

Hauska on ollut huomata miten oma makuaisti on muuttunut kun on syönyt entistä siistimmin. Aiemmin en todellakaan ollut mikään pähkinöiden ystävä, mutta nyt pähkinöistä ja manteleista on tullut todellista herkkua. Maapähkinät ei tosiaan kuulu mihinkään pähkinöiden parhaimmistoon (ja jos tarkkoja ollaan nehän ei ole pähkinöitä vaan sieniä), vaan saksan-, cashew- ja hasselpähkinät on kyllä ihan pähkinöiden kunkkuja. Nyt tosin on tullut paha tapa nälän yllättäessä napata kourallinen pähkinöitä, ja vaikka ne niin terveellisiä onkin, tulee niistä melkoinen määrä kaloreita. Joudun ehkä tapaani vähän hillitsemään, jos meinaan saada tästä vielä muutaman kilon nipistettyä pois. Ruokapostailut tulee varmasti jatkossa lisääntymään, kun koitan saada vähän monipuolisuutta tähän meidän ruokavalioon. Otetaan Amandan kanssa projektiksi opetella uusi ruokia, mutta siitä lisää tuonnempana.

Omia suosikkisekoituksia, tuo lakritsanjuuri sekoitus lähti tällä viikolla kokeiluun ja oli tosi hyvää.


Toinen asia mikä täytyy jättää on viikonloppu löysäily, siis nimenomaan syömisten suhteen. Joka viikonlopun jälkeen paino nousee vähintään kilon ja sitten pelkästään näiden nesteiden karisteluun menee vähintään 3-4 päivää. Ensi viikonloppu mennään melko tiukalla linjalla, jos saisi vähän hommaa eteenpäin. Sitten onkin Fitness-expo viikonloppu Lahdessa. Lähdemme kannustamaan ystäväni kanssa upeita fitness-tyttöjä  sunnuntain kisoihin, lauantain päätimme käyttää shoppailuun ja nautiskeluun. Lippujen hinnat oli aika hurjat, niin jätämme isojen miesten tiirailun tänä vuonna väliin ja tuhlataan rahat muuten.

Expoilun jälkeen on varmasti taas treenimotivaatio katossa. Eilen kävin treenaamassa salilla jalat (lähinnä takareidet ja pakarat). Ajattelin että on hyvä idea jatkaa siitä pilatekseen ja samalla saada vähän treenatuille jaloille venytystä. EI HYVÄ IDEA. Sai kyllä huomata missä kaikissa liikkeissä takareidet ja pakarat aktivoituu. Jalat oli niin voimattomat ja holtittomat, että niskasillassa olo oli yhtä tuskaa, puhumattakaan jalkojen nostoista. Josko mä tästä lähtien tekisin nämä jalkatreenit ihan vaan omana treeninään, ja koittaisin olla sotkematta mitään muita jumppia niihin. Nyt jalat on edelleen ihan voimattomat ja odotan jo vähän kauhulla huomista kiputilaa mikä selkeästi tekee tuloaan. Hienoa huomata että treenit menee perille. Varsinkin suorinjaloin maastavedossa on selkeästi tekniikka parantunut ja olen saanut tuntuman kohdistettua takalistoon ja takareisille, niin kuin kuuluukin.

Tästä tulikin palauttava päivä, kun piti lähteä viemään lapsosia uimaan. Oli mukava retki kun meitä oli kolmen perheen naiset yhdessä. Huomenna sitten taas treeniä senkin edestä =).

2 kommenttia:

  1. Pähkinät ovat ihan paras herkku täälläkin! Parapähkinä ja hasselpähkinä ihan parhaita, sitten jos vielä jotakin raakasuklaa mössöä siihen kylkeen niin avot :D

    Petolliset tosin ovat kun niistä ei ittensä kylläiseksi saa ellei vedä kilokaupalla :)

    VastaaPoista
  2. Sepä se on ongelma itselläkin, kun tuo kohtuus on ollut opeteltavien asioiden listalla. Kaloreitahan noista tulee kuitenkin ihan kiitettävästi. No parempi ne kuin että jotain irtsareita vetäisi säkkitolkulla =).

    VastaaPoista