Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Loppuja ja alkuja

Nyt se on sitten toukokuu päätöksessään. Nyt tämän kuukauden rutistuksesta lupasin ihan mittoja, oli hauskakin nähdä mitä pystyy kuukaudessa tekemään. Ihan mahdottomia uhrauksia en siis ole tehnyt, vaan muutamia harkittuja ja yksi harkitsematonkin lipsahdus mahtui kuukauteen, mun mielestä pitää pystyä nauttimaankin elämästä. Silti täytyy kyllä sanoa että *itusti olen viime aikoina tehnyt duunia. Välillä on mielessä välähtänyt että onko tässä oikeesti mitään järkeä, mutta suurimman osan ajasta olen kuitenkin nauttinut tekemisestä.1.5.  tilanne ensimmäisenä ja perässä 30.5. luvut

Paino 60,6 kg -> 58,6 kg
Vyötärön kapein kohta 78,5 cm -> 79 cm
oikea hauis jännitettynä 30 cm -> 29 cm (byääh)
vasen hauis jännitettynä 30,5 cm -> 29 cm
oikea reisi levein kohta 50,5 cm ->52 cm
vasen reisi levein kohta 51,5 cm  -> 53 cm
lantio pepun korkein kohta 90 cm -> 90 cm
Rinnan/selän ympärys rintojen yläpuolelta selän levein kohta 89 cm -> 86 cm

Luvut näyttää että hitaasti mutta varmasti jotain tapahtuu.

Vatsasta vertailua tässä...


Tämä ihan senkin takia että otin tosiaan viisi kertaa LPG-hoitoja niin näkee vähän onko siitä ollut mitään hyötyä ja on siitä. Kunnon tuloksia luvataan vasta kymmenestä kerrasta, mutta ylävatsassa alkaa jo palikat vähän hahmottua. Vatsa on todella ongelmallinen mulle, vieläkin on selkeät jenkkakahvat. Vartalonmalli on imetty jo geeneissä ja sen muokkaaminen on yllättävän työlästä. Kävin LPG:ssä Kouvolassa Meditiimillä ja oli hyvä palvelu, voin suositella jos joku haluaa kokeilla. (Ei ole maksettu mainos ;)). Senttejä siis lähti viidellä kerralla 2,5 cm.

Vähän meinasi epätoivo iskeä, kun kuvia katselin. Edestäpäin kuvattuna näytän kyllä edelleen ihan Itä-Saksalaiselta kuulantyöntäjältä, siis tasapaksu pökkelö. Mutta aamun hyvän selkätreenin jälkeen päivä kyllä parani kummasti, eikä päivää ainakaan huonontanut kanssatreenarin kysymys oonko menossa johonkin kisoihin?! No en siis todellakaan aio tällä pökkelömallilla ja en edes vieläkään sitä etukuvaa kehtaa julkaista, ehkä joskus sitten kun on vieressä sellainen huikaisevan hieno jälkeen kuva ;)).

Tässä nyt näkyy vähän mitä vuodessa on tapahtunut paino täsmälleen sama ja aikaa tasan vuosi.

 
2012                                2013
 
Kyllä siinä jotain ihan hienoista muutosta on. Tietysti vähän huonot kuvat kun toisessa on trikoot ja etäisyydetkin on toiset.
 
Päivää paransi entisestään ne elämän oikeasti tärkeät asiat. Tänään meidän kuopuskin päätti päiväkotiuransa ja on aivan viittä vaille koululainen. Aika on vaan mennyt niin nopeasti.
 
 
Vielä kun esikoinen toi koulusta pokkaamansa stipendin, niin kyllä sai olla ylpeä. Stipendi tuli nimenomaan reilusta kaveruudesta ja luokkahengen luomisesta, eli niistä elämän tärkeimmistä taidoista.
 

 
Kävin tuossa iltapuhteiksi pakkaamisen lomassa keräämässä oman pihan satoa eli nokkosia kuivumaan ja ensimmäisen oman paprikan! Hyvälle maistui paprika ;)
 
Huomenna alkaa loma ja suuntana Lontoo! Paljon kivaa tiedossa, ei ehkä niin terveellistä ruokaa mutta ainakin paljon kävelemistä ja nähtävää.
 
Hyvää viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti