Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Nautiskelua

Wuhuu, mikä ihana äitienpäivä eilen olikaan. Omaa onnekkuuttani en pysty kyllä liiaksi korostamaan ;) Ainoastaan oli kurjaa että nuorimmainen oli edelleen flunssan kourissa, niin hänellä meni päivä lepäillessä eikä päässyt mukaan mummola-reissulle. Heitettiin sitten kyläreissut esikoisen kanssa kahdestaan, välillä on kyllä hauska olla liikenteessä vain yhden lapsen kanssa. Automatkoilla oli aikaa jutella rauhassa ja naureskella ihan meidän omille jutuille.

Aamulla sain perinteisesti nukkua pitempään kun muut kolistelivat keittiössä. Kolistelun tulokset näkyvät tässä:


Vähän sain kommenttia että ei joka äiti varmasti olisi tällaisista kakuista ollut yhtä onnellinen, mutta minä en olisi voinut onnellisempi olla. Ei herkullinen aina tarvitse olla epäterveellistä. Letut on niitä ihania banaanilettuja, eli protskutkin tuli kätevästi niistä. Pikku herkkuna jälkkäriksi raakasuklaa. Ihanat kortit oli tytöt äidille askarrelleet, ja uuden kauniin patalapunkin sain keittiötä koristamaan.

Mä kävin äitienpäivän kunniaksi vetämässä jalkajumpan. Ihan loppuun asti ei uskaltanut sarjoja viedä, koska pientä nuhaisuutta oli vielä ilmassa. Nyt näyttää kuitenkin olevan voitettu kanta ja jalat tulivat siitä huolimatta mukavan helliksi. Jotain saatiin ainakin liikkeelle. ;)
Tytöt tekivät herkkujakin päiväkahville. Elviira ihania tryffeleitä ja Amanda upean suklaa/hedelmätäyskärin. Me otettiin Amandan kanssa herkut kainaloon ja suunnattiin mummolaan lounaalle.

Tälläkään viikolla vapaasyöntiateria ei ollut mitään hurjaa mättöä. Erikoisherkkuina tzatzikia, munajuustoa ja falafel-pullia. Tulee taas nälkä pelkästä ajatuksesta. ;) Onneksi meillä on äitikin "hurahtanut" terveellisempiin elämäntapoihin, niin sielläkin on vihanneksia ja salaattia aina reilusti tarjolla.


Onko itserakas jos sanoo että pitää omasta kuvastaan, mutta tästä mä tykkään :) Mulle tulee tästä niin lämmin fiilis, ollaan kuitenkin vähän niin kuin samasta puusta veistetyt <3 Minä ja mun esikoinen auringossa.


Ihana keiju <3

Tänään jatkuu hapenottotreenit ja kova viikko. Huomenna olisi vuorossa eka LPG-hoito, jännää. Nyt täytyy tänään ottaa tarkat ennen mitat, niin näkee onnistuuko paikallinen rasvan polttaminen. Paino on kyllä nyt tullut jonkin verran alas. Mulla oli joku henkimaailman juttu tuon 60 kilon kanssa, jumitti samassa aika pitkään. No nyt alkaa taas paino vitosella. Eipa tosin sillä painolla sinänsä mitään merkitystä ole, koostumus kuitenkin ratkaisee.
 
Syöminen mulla on pääosin pysynyt tosi hyvin hanskassa, lauantai oli ainoa päivä kun on tullut ylimääräistä lipsumista. Ystäväni oli laittanu kahvipöydän niin komeaksi että pakko oli vähän kakkua ja whoopie-leivosta maistaa. Hyvää oli, mutta oishan sen voinut jättää ottamattakin, sellaista sattuu. Nyt taas tiukalla otteella uutta viikkoa! Olen yrittänyt nyt kiinnittää huomiota myös veden juomiseen, mikä multa tahtoo helposti unohtua ja olen lisäillyt vähän tulisia elementtejä ruokaan, chiliä ja jalapenoja. Saisi niistäkin sitten vähän termogeenisiä ominaisuuksia irti. Hauska testailla mikä toimii ja mikä ei.
 
Terhikin kävi testaamassa mun vyöhyketerapiahoitoa, siitä voit lukea täältä. Ihanaa kun on rohkeita ystäviä!
 
No tällaista vuodatusta tällä kertaa. Hyvällä sykkeellä uuteen viikkoon!
 
Ps. Tykkääkö joku ylitsevuotavan paljon ikkunan pesusta, täällä muutama ruutu odottaisi puhdistajaa ;)

5 kommenttia:

 1. Kerropas vähän joskus lisää tuosta vyöhyketerapiasta. Huonosti olen perehtynyt ja kuitenkin on monesti käynyt mielessä, että tekisi mieli kokeilla. Mihin vaivaan, kenelle ja kenelle taas ei ollenkaan? Mites mahankasvattajille..?

  Satu T

  VastaaPoista
 2. Moikka. Juu, mun täytyy tehdä siitä ihan oma postaus. Hoitohan toimii melko hyvin haikille, aika vähän on mitään kontaindikaatioita. Mahankasvattajille ei suositella ensimmäisellä kolmanneksella, varsinkin jos ei ole aiempia hoitoja takana. Mutta sen jälkeen voidaan hoitoja tehdä ja varsinkin loppuvaiheessa on todella hyödyllistä. Kohdun ja hypotalamuksen (siellä valmistuu oksitosiini-hormoni) heijasteita aktivoimalla voidaan yrittää nopeuttaa synnytyksen luonnollista alkua. Joillain saattaa olla vyöhyketerapeutti jopa synnytyksessä mukana, koska tuon vauhdittamisen lisäksi terapeutti voi rentouttaa ja auttaa kivun hallinnassa. Mutta yritän kirjoitella lähiaikoina vielä lisää. Kiitos Satu viestistä ja ihanaa raskausaikaa :) !!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tää on kyllä ollut varsin ihanaa :-) Palailen sulle, kun tästä äitiyslomaudun ihan kohta. Jonkinlainen kokonaisvaltainen rentoutus olisi tarpeen, joten tuumitaanpa yhdessä, olisiko syytä kokeilla vyöhyketerapiaa. Ja sitten H-hetken lähestyessä voitais täräyttää semmoset hoidot, ettei menisi yliajalle ;-)

  Satu T

  VastaaPoista
 4. Moikka! Sinulle on haaste mun vikassa bloggauksessa :) Enjoy! -Irppu

  VastaaPoista
 5. Kiitos Irina :-) Vastaankin heti ensi bloggauksessa!

  VastaaPoista