Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Löytöjä

Minusta on aina kiva lueskella muiden blogeista jos joku on bongannut jonkun kivan tai hyödyllisen tuotteen. Mä olen tässä kevään aikana tehnyt muutamia tosi kivoja löytöjä, jotka ovat sulostuttaneet tai helpottaneet arkea...

L'occitanen tuotteisiin törmäsin ystävällä ja rakastuin tähän ihan parhaaseen suihkuöljyyn. Iho jää suihkun jälkeen ihanan pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi.

Manteli suihkuöljy


Sarjan löydettyäni piti toki tutustua muihinkin tuotteisiin. Toinen suosikki on Angelica Protective lotion suojakertoimella 15. Ei tarvitse muistaa erikseen vetää aurinkorasvaa nassuun kun on tämä pohjilla. Plussaa näissä on että on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja ilman eläinkokeita.

Meidän valkoisten pestävien sohvanpäällisten pelastus taas on ollut tämä Sonetin pyykin valkaisuaine. Oikeasti lähtee puhtaan valkoiseksi ja on vielä ekologinenkin.Tämän kesän ihanimmat kengät löytyi Maki & Co:n ystävämyynneistä. Fitflopin kengät on jalassa ihanan mukavat ja näyttääkin tosi kivalta...

Yhdet tällaiset lähti matkaan...

kuin myös nämä tennarit....

ja Elvi sai uudet sandaalit.

Harvinaista lasten kengissä että on tukevat, mutta silti kivan näköiset. Nyt kelpaa kesän riennoissa mennä. :)

Tämä viikko on muuten alkanut vähän väsyneissä merkeissä. Eilen kävin tekemässä aamulla selkätreenin, mutta työpäivän jälkeen ei jaksanut enää tehdä mitään. Sade sotki lenkkisuunnitelmatkin. Tiedetään, tiedetään ei olla sokerista ei, mutta ei se väsyneenä oikeasti houkutellut sateessa tarpominen. Positiivinen yllätys tänään aamulla oli, että kun uskaltauduin vaa'alle, ei viikonlopun herkuttelutkaan olleet jääneet vyötärölle vaan paino on jatkanut laskuaan.

Kohta kohti pilates-tuntia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti