Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Välianalyysia


Tänään tuli tasan kaksi kuukautta siitä kun otimme lähtötilannekuvat tämän elämäntaparemontin alusta. Nyt kun projekti on edennyt tosi kivasti ja paino on tippunut ja olo on ollut tosi virkeä, piti ottaa uudet kuvat. Kyllä se vaan on niin että, totuuden näkee paremmin kuvista kuin peilistä. Kamera on jotenkin tosi armoton. Itsellä oli ollut jo vähän harhaa että vyötärö olisi ollut kapeampi kuin on, mutta toisaalta kun kuvat laittoi rinnakkain huomasi, että kyllähän siitä on jonkin verran jo sulanut.

Tässä nyt yksi vertailu, se inhimillisin, minkä juuri ja juuri kehtaan julkaista ;)

Aikaa 2 kuukautta ja -7,5 kg


Siihen mitä tavoittelen tarvitaan vielä paljon treeniä, varsinkin olkapäät ja kädet olisi kiva saada vähän muodokkaammiksi, ja ennen kaikkea vyötärö vähän kapeammaksi.

Tiedän toki, että tämä on todella pinnallista, mutta omalla tavallaan jännää kun taas huomaa miten sitä itseään pystyy muokkaamaan. Hyvä olohan lähtee sisältä, mutta kyllä se, että tuntee vartalonsa mieleisekseen tuo myös itsevarmuutta ja hyvää oloa.


Olen matkalla ja nautin siitä :)

4 kommenttia:

 1. wau! upeaa ja tosi nopeasti myös!

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) Yllättävän nopeasti on tosiaan lähtenyt paino liikkumaan, kun saa juonen päästä kiinni ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä Mirkka, hienoa työtä :) Ja kiitos sinun tuli sitten rakastuttua noihin L'Occitanen tuotteisiin..pitänyt pitkään kokeilla ja nyt sain aikaiseksi kun kehuit täällä-kiitos! -Outi-

  VastaaPoista
 4. Kiitos Outi =) Kiva jos oli hyötyä vinkeistä!

  VastaaPoista