Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Maanantaifiilistä tappamassa

Taas on aika mennä hurahtanut hurjaa vauhtia ja hyvät aikeet kirjoitella tänne on aina kaatuneet väsymykseen tai kiireeseen. Tänään on jotenkin ollut niin maanantai, että oli pakko palata vielä menneeseen vappuun ja sitä edeltäneeseen viikonloppuun, joka oli kyllä yksi tämän kevään kohokohtia.

Minulla oli vapaata NLP-kurssia varten jo perjantai, joten siitä muodostui ihanat pitkät vapaat. Tämä NLP-viikonloppu oli kyllä opintoviikonlopuista eniten tunteita herättänein. Perjantaipäivän aloitimme Kundala Joogalla, mikä oli mukava pehmeä aloitus viikonlopulle. Päivän opetuksellisena antina oli lisää tavoitteiden pyörittelyä eri perspektiiveistä ja kävimme läpi vähän silmämallia. Lauantain aiheet olikin sitten aika paljon tunteita herättäviä ainakin allekirjoittaneessa. Käsittelimme harjoitteissa mm. luopumista ja niiden tunteiden kanavoimista, sekä haasteellista vuorovaikutusta. Kyyneliltäkään ei tässä päivässä voitu välttyä. Näiden harjoitusten myötä tajusin itse omat rajoitteeni tilanteeseen heittäytymisessä ja eläytymisessä. Itsensä nolaamisen pelko on niin paljon läsnä, että se rajoittaa kykyäni olla ns. oma itseni. Jälleen huomasin kuinka olen näissä asioissa vasta niin polkuni alussa ja paljon pitää vielä tapahtua ennen todellisen tasapainon löytymistä... Onneksi alku on ainakin ollut ihana kun on saanut tehdä näitä huomioita upeassa porukassa ja ihanan valmentajan ohjauksella. =)

Perjantai-iltaa vietinkin hyvästä ruuastan ja seurasta nauttien Kampissa japanilaisessa Sumo-ravintolassa.

Minun ja taustalla veljeni sushi-lautaset, sekä tietysti asiaan kuuluvat valkoviinilasilliset ;)

Useimmiten opiskeluviikonloppuina olen yöpynyt ihanan ystäväni Riitan luona Hakaniemessä. Lauantai-ilta kuluikin Riitan ja Teemun (jolla myös oli sopivasti opiskeluviikonloppu) kanssa rupatellen. Semiterveellisesti nautimme salaattia ja muutaman lasin kuohuviiniä, sekä jälkkäriksi Punnitse & Säästä -hamstrausreissulta mukaan tarttuneita ihania luomu kanelimanteleita, aivan parasta.

Minä en väsy ihailemaan Riitan asunnon ikkunoista avautuvaa maisemaan Töölönlahden yli.


Sunnuntaipäivä menikin Helsingin katuja tallaillen ja ihanasta kevätauringosta nauttien, sekä kävimme tekemässä Salmisaaren Elixialla pienen käpäläjumpan. Tykkäsin salista kovasti, kerrankin oli riittävän avara sali, ettei tarvinnut kompastella kanssatreenaajiin.

Riitan rantabulevardilla

 Kasvietieteellisessä puutarhassa


Espan alkavaa vappuhulinaaSieltä se pieni hauiksen alku ponnistaa


Vappua vietimmekin toisen upean kälyni hoivissa Keuruulla, minne lapset olivat jo aiemmin matkanneet Vaarin ja Mamman matkassa. Samalla juhlistimme suloisen Tiian 11 v. synttäreitä.


Keuruun torilla vappuhulinassa

Vesi-ilmapallot kuuluu meidän vappuun =)

Tällaisten ihanien hetkien jälkeen jaksaa taas hetken aikaa arkeakin, ja onneksi muistot jää mihin on sen maanantain tullessa on mukava palata ja hakea hyvää fiilistä. Aurinkoista viikkoa kaikille!!!

2 kommenttia:

  1. Tuo keltainen toppihan on ihan paras! :)) Iloista viikon alkua sinne <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, minäkin tykkään kovasti, piristää mukavasti treeniä =)
    Iloista alkuviikkoa sinnekin <3

    VastaaPoista