Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pienen ihmisen isoja asioita

Kulunut viikko on ollut aikamoista pyöritystä, miten aina kaikki asiat kasaantuukin samalle viikolle. Viikko kului perheen pienimmäisen elämän tärkeiden asioiden parissa. Hänelle tämä on ollut varmasti yksi tapahtumarikkaimmista viikoista ikinä. Viikkoon kuului satubaletin kenraaliharjoitukset ja kaksi balettiesiintymistä sadoille katsojille, tutustuminen ensi syksyn eskariryhmään ja vielä päälle päätteeksi 6-vuotis synttärit. Täytyy vaan ihmetellä pienen ihmisen hyvää kykyä sopeutua tilanteisiin, toisaalta luulen että tämä on myös ollut Elville huippuviikko siinä mielessä että hän on saanut olla tapahtumien keskipisteenä, ja siitä hän nauttii. Elvi on luontainen esiintyjä ja toivon todella hän pystyy säilyttämään kykynsä aikuisikään saakka. Elvi ei jännittänyt balettinäytöksiään vaan mielettömällä ilolla veti hienosti näytökset läpi.

Päivänsankari päivän teema-asussa, juhlien teema oli jo viime kesänä Jenkeissä päätetty. Sieltä tuotiin siis rekvisiitta Minni Hiirimäisiin juhliin.

Yllättäen vaikka aika oli viikolla kortilla, innostuin monista ihanista resepteistä netissä surfatessa, joita oli heti ihan pakko päästä kokeilemaan. Joten muutaman illan treenit vaihtuivat leivontaharjoituksiin.

Juhlapäivän nro 1 kakku, Mikki-muffinsit ja rocky roadsit.

Juhlapäivän nro 2 kakku toteutettiin yhteistyössä tyttöjen ja Elvin ihanan kummi-tädin kanssa. Yksi löytöresepteistä oli Lime Key Pie, oli todella hyvää ja helppo tehdä.

Lauantain lastenjuhlat oli samalla naamiaiset, isosisko oli Amppa-ampiainen.

Sunnuntain perhejuhliin saatiin mukaan myös enomies ja Eveliina-täti.


Jälleen kerran täytyy todeta, että ihanaa on kun ympärillä on joukko tosi mahtavia tyyppejä. Meillä on vielä ollut onni saada lastemme kummeiksi ihmisiä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita olemaan osana tyttöjen elämää. Kiitos siitä kaikille, olette tärkeitä <3.

Kaiken tämän rumban keskellä onnistuin kuitenkin tällä viikollakin tekemään 3 punttitreeniä ja yhden pilatestunnin. Ollaan nyt vähän nipistetty kaloreista, niin että kesää kohti olemus olisi vielä vähän kevyempi. Sehän on todellakin toiminut. Viikolla paino putosi aika huimaa vauhtia ja vaikka välillä nälkä vähän vaivasikin olin melko pirteä. Viikonloppuna ote on vähän lipsunut, mutta toisaalta se on tehnyt pääkopalle ihan hyvää.

Lauantai-iltana juhlistimme vielä Teemun valmennettavan Saaran hienoa Muscle&Fitness-lehden Rock Hard Challengen voittoa muutamalla lasilla kuohuvaa, sekä paransimme maailmaa muutaman ystävän kesken. Keittiöterapiaa parhaimmillaan <3.

Huomenna tiukka paluu ruotuun, ja viikon aloitus aamutreenillä. Neljä päivää töitä ja sitten onkin NLP-kurssin viimeinen viikonloppu ja kurssin päätösjuhlat, hauskaa mutta haikeaa. Sillä onkin hyvä aloittaa kahden viikon kesäloma. =)

Aurinkoista ja reipasta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti