Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Treeniä ja hiilarihumalaa

Taas yksi mahtava viikonloppu ja äitienpäivä takana. Eilen saimme vieraaksi ystävämme Tampereelta ja pääsin työpäivän jälkeen treenaamaan huippuseuraan. Aina tulee uutta vinkkiä treeniin kun pääsee treenailemaan yhdessä. Nyt onkin takalisto ja takareidet melko kivuliaat eilisen veivaamisen jälkeen. Tuli ihan uusia liikkeitä ja vinkkejä mm. lantion asentoon niin että saisi oikeasti aktivoitua pakaralihaksen. Mulla kun on meneillään ahterinkasvatustalkoo-projekti. Olen sattunut saamaan tälläisen hanurittoman vartalonmallin, eikä edes housut meinaa pysyä ylhäällä kun ei mikään jarruta. Asiallehan pitää yrittää jotain tehdä... ;)

Minä ja hyvä ystäväni Johanna <3 keväisissä huomioväreissä.
Vaikka oma dieettini onkin mennyt mukavasti eteenpäin, kaukana ollaan tuosta Johanna vartalonlinjasta, ja on tuolla hauiksellakin vielä varaa kasvaa =)

Treenin jälkeen suunnattiinkin naapuriin suloisen pienen tyttösen 4 v. synttäreille. Melko onnistuneesti pystyin olemaan tiukkana kahvipöydässä. Viinilasillisen kaloreitahan ei lasketa ;) Samalla teimme vähän kesälle lomasuunnitelmia. Tosi mukavia juttuja on tiedossa mm. matka Viroon autoilemaan ja useammat kivat juhlat.

Äitienpäivänä pidinkin oikein kunnon hiilaritankkauspäivän. Aamulla sain perinteisen herätyksen, eli lapset olivat askarrelleet ihania kortteja ja muita juttuja, sekä mies muisti hemmottelulahjakortilla kauneushoitolaan. Saan sitten ihon kesäkuntoon. Pari viikkoa on menty detox-kuurilla ja vähän tuppaa epäpuhtaudet tulemaan ihostakin läpi. Aamupala oli tehty valmiiksi lasten avustamana, tällä kertaa karjalanpiirakoita munavoilla, kylmäsavulohella ja kasviksilla, sekä vähän karpalo-valkosuklaa-cookieseja, nam. Jatkoimme päivää anopille kahvipöytään. Siellä oli ihania herkkuja, joilla oli mukava tankata päivän jumppakoitokseen.

Kävin tekemässä salilla pikaisen olkapää-vatsatreenin ja siitä jatkoin tyttöjen kanssa Zumbatomiciin, mikä on siis lasten zumba. Meidän tytöt ovat käyneet siellä koko talven ja äitienpäivän kunniaksi äiditkin pääsi mukaan. Oli todella hauskaa ja hiki tuli. Toivottavasti tällaisia tunteja tulisi lisääkin, oli ihan superhauskaa zumbata yhdessä tyttöjen kanssa. =) Vielä mukavammaksi sen teki että mukana oli myös muutama ystävä tyttärineen.

Äitienpäivän kylkitreeni yhdessä murusten kanssa <3<3

Tästä matka jatkuikin oman äitini notkuvien herkkupöytien ääreen. Savulammasta, lohta, salaattia, kaalipiirakkaa, maissileipää ja meidän esikoisen loihtimaa tonnikalasalaattia. Sanotaanko näin, että tuli tankattua, iltapalaa ei ole tarvinnut nauttia ja huomisaamun taidan aloittaa aerobisella harjoitteella ;). Kyläilykierroksen päätimme toisen anoppini luokse, jossa ei enää kakkukahvit oikein uponneet vaikka niitä olisikin ollu tarjolla.

 Illalla katselimme vielä yhdessä tyttöjen kanssa häävideotamme kymmenen vuoden takaa. En ole katsonut sitä ainakaan kahdeksaan vuoteen ja oli hauskaa katsella miten erilaisilta tai samanlaisilta ihmiset näyttivät. Itsestäni vain huomasin kuinka jännittynyt ja hermostunut olin sinä suurena päivänä. Sinänsä se on harmi kuinka usein noissa tärkeissä juhlissä käy niin että se liika jännittäminen syö rentoutta ja onnea.

 Huomenna illalla pääsenkin sitten kannustamaan Suomen voittoon oikein aitiopaikoilta. Yhteistyökumppani töistä tarjoaa meille mukavan reissun,  ja vaikka en mikään jääkiekkofani olekaan, on se aina kiva mennä aistimaan sitä tunnelmaa ja paikan päällä varmasti itsekin vähän innostuu.

Mukavaa viikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti