Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Juhlakauden päätös ja asketismin alku

Toiset vasta starttailee pikkujoulukautta, niin minä pistän sen ainakin syömingin ja juomingin osalta pakettiin. Jos ei nyt jotain yksittäistä tankkailua tule. Minä kun olen kovin jokotai-ihminen, niin alkoi taas lipsua pahasti näiden ruokailujen kanssa. Tiesin että kiristelyt alkaa jossain vaiheessa, niin varsinkin viime viikot on tullut syötyä melkein maailmanlopun meiningillä. Olinkin tehnyt päätöksen että nyt kun ystävistä aika monta aloittaa kisadieetin niin minä sitten diettailen siinä rinnalla. On kiva myötäelää fiiliksiä ja sitten on taas helpompi ymmärtää kaveria. Tänään on jo kevennetty ja hiilareita karsittu rankalla kädellä ja huomenna alkaa parin viikon detoksi. Kirjoittelen siitä sitten oman postauksen. Oikeesti alkoi olla olokin että asketismi ruokailussa tekisi vaihteeksi hyvää ja vähän taas kaivaa sitä selkärankaa sieltä (paksun) nahan alta.

Viikonloppuna vieteltiinkin pikkujouluja pienellä porukalla meillä. Oli kivaa istuskella iltaa ystävien kanssa, nauttia ruuasta, juomasta ja huonoista vitseistä ;).

Ruoka mentiin melko pitkälle voileipäkakkuteemalla...

 Mä tein texmex-kakkua...
 
ja savuhärkä juustokakkua.
 
 Oli siellä salaattiakin ja porkkanoita.
 
Saara tekaisi vähän erilaisen voileipäkakun, hyviä palleroisia, sisälsi mm. luomuleipää, fetaa ja lohta.

Meidän lapsukaiset teki meille mutakakkua :)
 
Raakasuklaata made by Elvi ja ystäväni tekemiä lakritsi rocky roadseja.

 
 
Jätettiin ukot turisemaan omiaan ja päädyttiin tyttöjen kanssa lähtemään vähän Kouvolan yöhön pistämään jalalla koreasti. Ihan mukavaa oli, mutta ehkä tässä oli mulle taas näitä rientoja hetkeksi. Seuraavat riennot on lähinnä lenkkipolulla ja salilla.

Vähä onnellinen matkalla yöelämään :)
 
Sunnuntaina lepäiltiin sitten hyvällä omallatunnolla ja vielä pienellä herkuttelulla. Anteeksi tämä mässäilypostaus, seuraavalla kerralla jotain kevyempää. Kevyt viikko pyörähti käyntiin siis leppoisasti.
 
 

 
Viime viikkoon mahtui monta mukavaa tapaamista ja tämä viikko näyttää myös sen suhteen ihan hyvältä, siksi näillä aatoksilla jatketaan tätä viikkoa...
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Mielelläni lukisin tuosta detox-kuurista enemmän/tarkemmin. Asia kiinnostaa aika lailla :) Varsinkin, kun monella tuntuu ko.kuuri olevan menossa. Eli päivityksiä odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan laittaa tarkempaa postausta, kun pääsen itsekin hommaan sisään :)

   Poista
 2. No mehän alotellaan näköjään samana päivänä detoxi :D Hyvällä puhdilla mennään kun mieskin yllätykseksi lähti mukaan kuurille :)
  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä Jenni :) Kiva saada vertaistukea tähänkin jaksoon!

   Poista