Sivut

lauantai 30. marraskuuta 2013

Tyttöjen retki

Käytiin pienten tyttösten kanssa pyörähtämässä Helsingissä. Meillä oli mukava rento retki. Minä kävin perjantaina rustailemassa psykiatrian kokeen ja ainakin oma fiilis oli kokeesta hyvä, että eiköhän se läpi mene. Psykiatria ja psykologia, on kyllä olleet todella mielenkiintoiset aiheet opiskella. Aika paljon oli tuttua asiaa, mutta toki aina tulee uuttakin. Ihmismieli on kyllä niin ihmeellinen ja kiinnostava. Tentissäkin tuli olo että moneen kysymykseen ei ole oikeasti vain yhtä oikeaa vastausta.

Tentin jälkeen oli posket punaisina kun oli kirjoitettu kynä sauhuten.

Yötä olimme ystävän luona jonka luona myös tytöille oli seuraa. Ihanaa oli rauhassa höpötellä ja parantaa maailmaa, sekä pelata vähän lautapelejä lapsosten kanssa. Lautapelit on aina meidän perheessä ollut kova juttu, ja joka vuosi pukinkontissa täytyy olla muutama uusi peli. Hyviä pelisuosituksia otetaan vastaan tätä vuotta ajatellen.

Tänään aamu alkoi pikku Cluedo kamppailulla. Kiva peli, meiltä löytyy matkaversio.

Päivällä päädyttiin vielä Stokkan jouluhulinoita ihmettelemään. Aivan mielettömän ihana oli kyllä joulukoristeosasto. Muutama ihanuus tarttui matkaankin. Yritän joka joulu vähän kartuttaa mun lasisten joulukuusenkoristeiden valikoimaa. Mukaan tarttui muutama lasikäpy ja muffinssi sekä ihastuttava ballerina. En tahdo malttaa odottaa että päästään kuusta koristelemaan.Stokkan yläkerrassa kakuilla ja kahvilla, eli tytöt sai kakkua ja äiti kahvia.

Junaevästä

Tiukasti pysyin ruodussa koko retken ajan ja detoxi jatkuu vielä pari päivää. Olo on edelleen hyvä eikä mitään mielitekojakaan ole suuremmin ollut. Ei edes väsymys ole juurikaan vaivannut. Vaikka kuvissa näkyvistä silmäpusseista voisi muuta päätellä ;).


"Jouduin" ostamaan itselleni uuden villapaidan, kun olin lähtenyt turhan ohuella takilla liikenteeseen. Ilma oli niin kylmä, että uskottava se on nyt on talvi. 


Ja niinhän se todellakin on, se saatiin huomata kun tultiin Kouvolaan. Ihana valkeus!

Huomista odotetaankin meillä suurella jännityksellä, saa avata kalenterin (tai oikeastaan kalentereiden ;)) ekan luukun ja miten on riittääkö lunta pulkkamäkeen. No se täytyy huomenna testata! Huomenna on ohjelmassa lisäksi vähän punttia ja sitä keskivartalotreeniä! Mukaan mahtuu vielä, joten sinne sekaan vaan klo 15,  ent. China Centerin tiloissa Kouvolassa.

Mukavaa ensimmäistä adventtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti