Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Selkää ja tsemppiä

Nyt kun uskaltauduin laittamaan sen ekan treenivideon, niin jatkoakin seuraa. Tässä koostetta viime perjantain aamutreenistä. Vuorossa oli ihan perinteisen maastavedon tekniikan harjoittelua. Tuntui hyvältä. Kymmenen sarjaa tätäkin. Päälle vielä ylätaljaa kapealla ja mun lemppari vipuvarsi, missä saa aina taatusti tuntuman oli fiilis mikä hyvänsä. Nyt taas tuntuma ollut vähän kadoksissa. Sinnikkäällä hakemisella se varmasti sieltä vielä löytyy. Jotain kehityksen tapaista siellä selässä olen havaitsevani (ehkä?).

 
Riutunut aamutreenari (oikeasti oli ihan hyvä fiilis) ja mun lempivipuvaarsi.
 

Ekan kiristelyviikon pudotuksen saldoksi jäi kaksi kiloa, mikä on ihan kivasti (nestettä?). Fiilis on edelleen hyvä. Nälkä ei juurikaan ole vaivannut vaikka miinuskaloreilla huidellaankin. Pääsiäisesta tulee tahdonvoiman koitos, kun meillä juhlitaan synttäreitä useampi päivä putkeen.

Vitsi mä rakastan näitä kaikkia tsemppauskuvia ja mietelauseita. FitnessRX:n facebook sivuilta löytyy tosi hyviä ja motivoivia kuvia. Niille harvoille päiville kun ei oikein huvittaisi ;).


Eikö tämäkin pidä niin hyvin paikkansa. Perseensä kun saa liikkeelle, niin treenin jälkeen ei kyllä koskaan ole harmittanut että tulipa lähdettyä.

Aktiivista ja aurinkoista viikkoa mussukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti