Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vierailuja mukavuusalueen ulkopuolella

Jihaa, tänään alkoi normiarki, eli koko perhe koossa taas... Viime viikko tosiaan meni vähän rämpiessä, tosin loppuviikkoon helpotti kummasti. Saimme kutsun Helsinkiin viikonloppua viettämään, ja asiasta tyttöjen kanssa juteltuani päätimme suunnata auton keulan kohti pääkaupunkia perjantaina... Kävin mukavuusrajojeni ulkopuolella kun jouduin autoilemaan Helsingin keskustassa ja taskupysäköimään, ja jälleen kannatti. Seuraavalla kerralla ei tätäkään asiaa tarvitse jännittää läheskään yhtä paljon.Naistenpäivän ruusu Californiasta <3
 
Keskittynyttä ajamista

Ensin meillä oli ajatuksena lähteä GoExpoon, mutta sitten päätettiin ottaa iisisti ilman sen suurempia aikatauluja ja hitaan aamun jälkeen lähdimme vaan haahuilemaan kaupungille. Ihanuutta auringon paisteessa!

Tytöt matkalla kaupunkiin humputtelemaan Töölönlahden jään poikki

Pillipiipari matkalla, herätti ehkä hivenen "hilpeyttä" ratikassa nokkahuilun soitollaan...
 Kaupungilla kiertelyn lomassa piristi pikku piipahdus Cafe Esplanadilla, ihania herkkuja.

Cafe Esplanad ja pienen pienet baakkelsit


Aah mikä brownie...
 Kahvittelun jälkeen veimme tytöt enolaan ja lähdimme pikku olkapääjumpalle. Riitta joutui vastaavasti mukavuusalueensa ulkopuolelle, kun pyysin häntä kuvaamaan muutaman otoksen jumppailusta. Nolouden huippu taisi olla kun olimme What'sapin kautta yhteydessä Teemuun ja lähetimme videonpätkää treenitekniikasta ja kyselimme vähän neuvoja. Apu tuli valtameren ylikin, todellista tekniikan hyödyntämistä valmentamisessa. Mukava jumppa saatiinkin aikaiseksi ja tekniikat kohdalleen. Viime viikolla sain kuitenkin kasaan neljä salitreeniä. Ja olin vielä kehdannut valittaakin että en pääse treenaamaan. Joo, tiedetään, tuo on jo ihan hyvä määrä treeniä. Mä olen saanut treenata niin vapaasti viime vuoden että tuppaa väillä tuo suhteellisuudentaju katoamaan.
Olkapääjumppaa


Ilta ja sunnuntai meni rauhallisesti hengaillessa. Kävimme vähän ulkoilemassa upeassa auringon paisteessa... Ihanaa kiireettömyyttä!

Sunnuntain ulkoilua Töölönlahdella


 

Maanantaina sitten vihdoin saimme Teemun kotiin... Kyllä me oltiin odotettukin :)

Tyttöjen taiteilema tervetulokyltti, 6 vee toimi kirjurina...Tuliaisia, ihan eka ikioma painonnostovyö ja Gold's Gym -toppi...

Ja sainhan mä vähän jotain hempeempääkin, pojat olivat käyneet Victoria's Secretillä, en valita (enää)...

 
Kyllä sieltä niin intoa puhkuen tultiin kotiin, että uutta reissua on jo suunnitteilla. Ehkä mäkin pääsen vielä Arskaa morjestamaan! Pitää vissiin ruveta säästöpossua täyttämään... Ihan lähiaikoina en ajatellut miestä kyllä päästää näin pitkäksi ajaksi reissuun, ei oo kaukosuhde meidän juttu. Tiedetäänpä tämäkin nyt.

Tällä viikolla yritetään paluuta normaalirytmeihin ja pyysinkin heti tänään Teemua pistämään mun treenit vähän uusiksi. Toiveena olisi lisää tehoja hyvää treenituntumaa menettämättä. Katsotaan mitä keksitään.

Aurinkoisia päiviä ja iloista mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti